ALGEMENE INFORMATIE

UITGEBREIDE ZAKELIJKE OPLOSSINGEN VOOR EEN KLEIN tot middelgroot bedrijf VIDEOGIDSEN GEBRUIKERSHANDLEIDING (PDF) DOWNLOADEN: PC
 • Schaalbare, uitbreidbare en uitgebreide desktopsoftwaresystemen. Past op alle soorten bedrijven, dekt alle vereisten van een klein tot middelgroot bedrijf
 • Boekhouding, inventaris, klantenrelaties, projectbeheer, verkooppunt en meer
 • Upload en wissel de gegevens uit tussen meerdere mobiele telefoons en desktopapplicaties
 • Werk zelfstandig in het veld, geen internet nodig

 • GEEN MAANDELIJKSE KOSTEN, TERWIJL DE FUNCTIES VAN EEN DESKTOP- EN CLOUD-APPLICATIE GECOMBINEERD ZIJN
  ELKE APPLICATIE WERKT VOLLEDIG ZONDER INTERNET
  PRODUCTEN & PRIJZEN

  MODULAIR BEDRIJFSSYSTEEM:
  EEN KERNMODULE
  omvat Accounting, CRM (Customer Relationship Management), Inventory
  MODULAIR BEDRIJFSSYSTEEM:
  EEN OPTIONELE MODULE
  Payroll of projectbeheer.
  Wordt samen verkocht met een kernmodule
  Verkooppunt Boekhouding voor kleine bedrijven: pc Boekhouding voor kleine bedrijven: Android Premium ondersteuning
  AANBEVOLEN          
  $ 250 $ 150 $ 100 $ 250 $ 79,95 $ 150
  per jaar
             
  Boekhouding voor kleine bedrijven: Android en pc
        60% KORTING    
        $ 119,95    
             


  Schaalbare uitgebreide desktopsoftwaresystemen
 • Er worden verschillende applicaties aangeboden voor verschillende soorten bedrijven:
  • PC: boekhouding voor kleine bedrijven - voor één aannemer, handelaar of een klein familiebedrijf zonder werknemers. Dit is het systeem met een minimum aan functies die geschikt zijn voor het beheer van het kleine bedrijf.
  • PC: modulair bedrijfssysteem - voor een kleine tot middelgrote onderneming (MKB) met meerdere werknemers, meerdere verkooppuntsystemen of in geval van speciale vereisten voor voorraadbeheer, klantenbeheer of projectbeheer. Het systeem is configureerbaar en bevat al dan niet optionele modules (projectbeheer en salarisadministratie).
  • PC: verkooppunt
  • Mobiel (Android): boekhouding PRO voor kleine bedrijven
 • De desktop business systeemapplicaties kunnen worden verbonden met mobiele (Android) applicaties. De gegevens van de mobiele apps worden geüpload naar de desktop-pc-applicatie, die kan worden gebruikt als opslagplaats. De gratis cloudservice van derden (Dropbox) wordt gebruikt om de verbinding te onderhouden. Omdat de service gratis is, zijn er geen kosten verbonden aan het uitwisselen van gegevens tussen mobiele applicaties en de desktopapplicatie.

 • Alle applicaties (Windows PC desktop of mobiele Android) kunnen onafhankelijk met of zonder internet gebruikt worden. Wij bieden de applicaties (niet de service) aan, die eenmaal zijn aangeschaft en gedurende de levensduur van de software kunnen worden gebruikt.

 • De verschillende verkooppuntsystemen kunnen op dezelfde manier worden verbonden met de zakelijke desktopapplicatie (BUSINESS SYSTEM MODULAR) als Android-apps. De verkoopgegevens van het Point of sale-systeem kunnen met een klik op de knop als een datafeed in een BUSINESS SYSTEM MODULAR-toepassing worden geüpload. De verwerking van de verkopen (het creëren van de juiste records in het grootboek, het bijwerken van de rekeningsaldi en voorraadbedragen) wordt onmiddellijk uitgevoerd na het uploaden van de verkoopgegevens vanuit het verkooppuntsysteem
 • Verschillende desktopapplicaties (BUSINESS SYSTEM MODULAR) geconfigureerd als "Client" kunnen worden aangesloten op de desktop businessapplicatie (BUSINESS SYSTEM MODULAR) geconfigureerd als een server. De gegevens van de "Client" -applicaties kunnen met een klik op de knop als een datafeed in de "Server" -applicatie worden geüpload.
 • Het systeem kan worden uitgebreid door extra "Client" -, Point of sale - en Android-applicaties te verbinden met de gegevens van allemaal die worden geüpload naar de "Server" -applicatie.

 • ZAKELIJKE pc-applicaties hebben een ingebouwde e-mailfunctie, of in het geval van Android zijn verbonden met de e-mail, dus wanneer ze zijn geconfigureerd, kunnen ze direct facturen, prijsopgaven, inkooporders en alle andere documenten die door de applicatie worden gegenereerd, e-mailen.
 • ZAKELIJKE pc-toepassingen kunnen B2B-gegevensuitwisseling uitvoeren door verkoop- en inkooporders te verzenden. Dit gebeurt via het AS1-protocol (gecodeerde e-mail). De gegevens worden bij ontvangst in het systeem geüpload, zodat de inkooporder die naar de klant wordt gestuurd in het systeem wordt geregistreerd als een verkooporder, die moet worden vervuld en afgeleverd. Zo ook bij verkooporders.

 • De BUSINESS SYSTEM MODULAR desktop-applicatie ondersteunt zowel de algemeen aanvaarde boekhoudprocedures (GAAP) als de International Financial Reporting Standards (IFRS).